Instagram

Club

trofee

Supercupa Romaniei 2016

Astra este “campioana absolută” a anului 2016, câştigând, după titlu, şi Supercupa. Pe “Cluj Arena” din Cluj-Napoca, în plin “cod portocaliu de ploaie”, cu Marius Şumudică, suspendat, “suferind” în tribună, Astra a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 prin golul lui William De Amorim din min.86, la capătul unei faze care a avut toate “ingredientele” unui meci reuşit, pentru un trofeu: dăruire, forţă, inteligenţă, noroc, valoare. Gavrilaş a degajat lung, Ioniţă a deviat cu capul în ciuda unei “jumătăţi de metru” diferenţă, Florea a insistat la o minge trimisă spre portarul Marc şi William a fost la post pentru a relua în plasă mingea degajată “la disperare”.

 

Campioana Astra îşi adaugă în palmares a doua Supercupă, după cea din 2014, meciul fiind unul “cu victim”, portarul Silviu Lung ajungând la spital, după pauză, cu o fisură la piramida nazală, Lovin, Fabricio – la debutul său în tricoul Astrei, fostul internaţional U20 brazilian părând “de o viaţă” în central defensive sau Vangjeli (şi el, cu un spirit de luptător cum rar întâlneşti) resimţindu-se după acest succes.

 

De amintit şi că William de Amorim, la primul meci “cu cetăţenie română” a fost jucătorul meciului, desemnat de către FRF, noul selecționer al naționalei României, germanul Christoph Daum, înmânând, în ploaie, trofeul dedicate campionilor. 
“Visul” continuă!

SPONSORI OFICIALI

  logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

    Tinmar  intervenus-logo      ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!