Clasament

# Team M P
4 AFC 9 32
5 Dinamo 9 31
6 FC 9 31
7 Voluntari 9 28
8 FC 9 26
9 Astra 9 24
10 CSM Iasi 9 20
Instagram

Stiri

Stiri club

Acreditări la Masa presei și foto pentru meciul Astra – Gaz Mediaș

Marți, 09 Iunie 2020 15:18
Reluarea campionatului intern, în concondanță cu restricțiile impuse de fondul pandemiei de Covid-19 aduce norme speciale și pentru reprezentanții mass-media acreditați pe stadioanele din Liga 1.

Astfel, la meciuri, în afara deținătorilor de drepturi TV, vor putea fi prezenți doar 10 jurnaliști la masa presei și 5 fotografi în spatele porților, a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) într-o anexă la Regulamentul Media pentru sezonul competițional 2019-2020.

Cereri de acreditare, tabel nominal la porțile de acces în stadion

Cererile de acreditare la meciul cu Gaz Metan Mediaș, programat luni, 15 iunie, orele 20,00, trebuie trimise pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. și Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , până duminică, 14 iunie, ora 12:00. Atenție: odată cu solicitarea de acreditare se va trimite și adresa de email valabilă pentru primirea materialului video de la conferință!
Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri, 10 la masa presei, respectiv 5 la fotografi, dar vom face tot posibilul ca repartizarea să ajute instituțiile media să-și desfășoare activitatea (toate instituțiile fără drepturi vor primi câte o acreditare – și, doar dacă rămân locuri libere vor primi și a doua acreditare, se va încerca un echilibru între presa locală și cea națională, etc).
Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în tribunele stadionului ”Marin Anastasovici”. 

Acces masa presei: prin  Strada Chauncey Hardy (Parc, până în spatele tribune I) - poarta intrare nr. 9


Acces fotografi: prin  Strada Chauncey Hardy (Parc, până în spatele tribune I) - poarta intrare nr. 9

Nu se vor organiza conferințe de presă, nu va fi amenajată zonă mixtă!

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor. 
Fiecare club trebuie să organizeze o altfel de conferință de presă, la care vor fi prezenți doar antrenorul principal și ofițerul de presă al clubului, alături de un operator tehnic al deținătorilor de drepturi TV. "Ofițerul de presă este persoana care va primi întrebările de la reprezentanții de presă acreditați pentru meciul respectiv și le va transmite antrenorului principal. Ca regulă, întrebările primite de la deținătorii de drepturi TV au prioritate. După terminarea conferinței, LPF va furniza materialul video către cluburi și către reprezentanții presei prezenți la meci. Ofițerul de presă va furniza numerele de telefon și adresele de e-mail ale reprezentanților mass-media către LPF înainte de începerea meciului", se arată în anexa la Regulamentul Media pentru sezonul competițional 2019-2020, emisă de Liga Profesionistă de Fotbal.

În speranța că aceste reguli vor cunoaște noi etape de ”relaxare”, cât mai curând, vă mulțumim pentru înțelegere!
Citit 3673 de ori
SPONSORI OFICIALI

  logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

    Tinmar  intervenus-logo      ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!