Clasament

# Team M P
4 AFC 9 32
5 Dinamo 9 31
6 FC 9 31
7 Voluntari 9 28
8 FC 9 26
9 Astra 9 24
10 CSM Iasi 9 20
Instagram

Remiză în primul amical al verii

Marți, 25 Iunie 2019 15:51
Astra a disputat în cantonamentul din Slovenia primul joc de verificare, adversară fiindu-i echipa de eșalon secund din Rusia - Rotor Volvograd.


A fost 1-1, scorul egal fiind înregistrat de la pauză, golul echipei noastre fiind marcat de către Denis Alibec, într-un joc echilibrat, un antrenament bun pentru ambele formații.

Echipa noastră a început meciul în formula: Lazar – Butean, Dima, Crișan, Radunovic – V. Gheorghe, Simion, Matei, Balaure – Alibec, Hambo, pe parcursul partidei intrând și portarul Kitanov și jucătorii de câmp Biceanu, Șerban, Chiriac, Motreanu, Grecu, Moise, Găvîrliță și Dr. Gheorghe.

A fost primul meci în tricoul echipei pregătite de Dan Alexa, Costel Ilie, George Neagu și Ionuț Boșneag pentru noul venit Gabriel Simion, jucător care a bifat sezonul trecut 29 de meciuri în efectivul celor de la Dunărea Călărași, și care se încadrează în categoria forbaliștilor eligibili pentru capitolul ”under 21”.

Miercuri, elevii lui Dan Alexa vor da piept cu o altă formație rusească, din primul eșalon, Ural Ekaterinburg, club unde evoluează și internaționalul roman Eric Bicfalvi, joc programat tot pe arena din Zrece.

Citit 3233 de ori
SPONSORI OFICIALI

  logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

    Tinmar  intervenus-logo      ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!